Anna Marleen


Hoi! 
Mijn naam is Anna Marleen, en ik ben 25 jaar. Ik woon in Marum (een klein dorpje in Groningen, tegen Friesland aan), samen met mijn 2 katten en 3 kippen. 

Al vanaf mijn 4e levensjaar wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Zo had ik een deel van mijn slaapkamer omgebouwd tot kinderdagverblijf, en bracht mijn moeder mijn poppen binnen om zogenaamd naar haar werk te gaan. Ik zorgde dan de hele dag met ontzettend veel liefde voor die ‘kinderen’. En aan het eind van de dag kon mijn moeder ze dan ook met een gerust hart weer ophalen.

In 2016 heb ik mijn diploma 'Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker' in ontvangst mogen nemen en nu ben ik ontzettend dankbaar, dat ik nog steeds elke dag mag doen wat ik al die tijd al wilde. Werken met kinderen.

Ik vind het boeiend om te zien hoe kinderen zich in hun eigen niveau ontwikkelen en stappen maken. Vanuit deze gedachtegang vind ik het interessant en ben ik enthousiast om ontwikkelingsgerichte activiteiten te bedenken en aan te bieden.


Naast gastouder (aan huis), ben ik sinds 2019 ook draagconsulent, onder de naam: Draagconsulent Westerkwartier. 
In consulten leer ik ouders/verzorgers hoe ze (hun) kinderen op een veilige, ergonomische manier kunnen dragen in een draagdoek of draagzak. 
Voor meer informatie daarover: